Tallers

Cada mes, anirem proposant diferents tallers teòrics-pràctics perquè puguin adquirir i ampliar nous coneixements què et puguin ser útils en el teu dia a dia per saber com afrontar, abordar i gestionar diferents situacions. Els tallers es faran en català o castellà depenent les preferències dels assistents.

Les temàtiques giraran entorn a tres àmbits:

  • PSICOLOGIA

Tractarem temes com l’autoestima, l’autoconfiança, la gestió de les nostres pors, la intel·ligència emocional… aportant pautes útils i sobretot pràctiques d’identificació de creences i resolució de conflictes on l’objectiu és un millor autoconeixement propi i una millor gestió de les situacions què vius què desitges canviar o millorar.

  • PARELLA I SEXUALITAT

Abordarem l’àmbit de la parella i la sexualitat des de la sexualitat de la dona compartint amb altres dones, la sexualitat envers la parella així com la comunicació, afectivitat, por al compromís, apego i dependència emocional, dol…

També tractarem la sexualitat des de l’embaràs i post-part (pors i resolució de la sexualitat en aquesta etapa) així com la sexualitat davant la menopausa.

Es posarà atenció no només en la sexualitat davant la relació amb l’altre sinó sobretot en la sexualitat pròpia, perquè és des de la percepció individual, què podem viure unes relacions satisfactòries.

  • MEDITACIÓ EN TANTRA

Una meditació totalment pràctica i experiencial en la què connectar amb els nostres sentits i percepcions, a través de la nostra respiració i de la interacció amb els altres. No confondre amb la sexualitat tàntrica, no requereix cap tipu de pràctica de nudisme ni sexual ni està enfocada a l’àmbit de parella. És meditació però des del moviment i el dinamisme. Cada sessió és diferent. Però en totes i cadascuna es viu i sent per experimentar amb el present, amb el què succeeix aquí i ara.