Sexualitat i parella

Entre tu i jo. Comunicació en parella

cors

Quin concepte tens de l’amor?
Com vius les teves relacions?
Com i des d’on et comuniques?
Sabies que hi ha diferents llenguatges en l’amor?

En aquest taller aprendràs a identificar errors que cometem de vegades en la comunicació sense adonar-nos, coneixeràs eines per millorar les teves relacions de parella… tinguis una relació ara o no. Veuràs alguns exemples amb els quals prendre consciència de patrons que adoptem segons el nostre enfocament, i correccions per aplicar-les en el nostre dia a dia. I per descomptat descobrirem quins són els diferents llenguatges de l’amor per relacionar-se amb els altres, per a què ens serveixen, que ens aporta cada un d’ells i, amb quin ens identifiquem. Moltes vegades ho fem de manera inconscient i ho anem repetint en diferents relacions de parella.

Potser descobreixis que en algunes ocasions quan no congeniaves en alguna relació és perquè us comunicàveu des de llenguatges diferents.

Vine a descobrir-lo i a conèixer-te una mica més.

 

Què puc fer per millorar les meves relacions sexuals?

peus llit

Què en penses de la sexualitat? Com la vius?
Hi ha quelcom en les teves relacions sexuals què t’agradaria canviar o millorar?
Hi ha alguna cosa en la teva sexualitat què t’incomoda o et preocupa?

Es tracta d’un taller teòric amb pautes dinàmiques i pràctiques per aprendre a recórrer el camí on gaudir al màxim del plaer i del nostre cos. Sense temors, ni culpes, ni la incertesa de pensar si s’està fent el correcte o quin serà el proper pas a seguir… sense caminar a cegues sinó amb convicció i plenitud i sobretot satisfacció personal, amb l’atenció enfocada en nosaltres mateixos i en les sensacions experimentades el nostre cos.

Una bona sexualitat significa salut i benestar i per aconseguir-ho, cal començar sent conscients de com ens sentim, què pensem sobre la nostra sexualitat i quines eines podem utilitzar.

S’abordarà la comunicació sexual i tècniques d’erotització en parella, de manera què es pugui aprendre a viure una sexualitat diferent o simplement, amb més consciència… i on donarem també un espai a la sensualitat i a l’erotisme.

 

Sexualitat femenina

mujer-rosa

Clítoris, vulva, punt g, ejaculació femenina… el cos de la dona està ple de preguntes cercant respostes i s’ha vist acaparat de falses creences i mites, tant per defecte (repressió, judicis, “ètica i moral”) com per excés (amb creences com “una dona què no té orgasmes durant la penetració, no viu correctament la seva sexualitat”).

En aquest taller abordarem la realitat de la sexualitat femenina, desmitificant idees que ens porten a l’equívoc i ens fan viure la nostra sexualitat amb inseguretat, i permetent-nos conèixe’ns i sobretot “autoconèixe’ns”, millor.

Abordarem l’autoestima i confiança envers l’acte sexual (donant cabuda a les emocions i pensaments què originem i mantenim tant amb nosaltres mateixos com amb el nostre company/companya).

I, tractarem temes com, els diferents tipus d’orgasmes i punts de plaer, el cos de la dona i la fisiologia de l’aparell femení, tècniques de masturbació i benestar sexual, joguines eròtiques, ús de fantasies…

L’objectiu és no només millorar la sexualitat sinó fer-ho des d’una realitat sana en la què sentir-te bé amb tu mateixa, re-descobrint-te… compartint amb altres dones.