Psicologia

TALLER D’AUTOCONFIANÇA (aconsegueix allò què vols, sent tu mateix)

cierra los ojos

Al llarg del camí anem acumulant creences, que un dia ens van fer creure …. experiències, que un dia ens van fer ser avui qui som … i pors, que ens impedeixen donar aquests passos cap a on volem anar. A vegades hi ha aquesta veu interior que ens reprimeix, que ens treu energia, que ens fa dubtar … que ens diu que no té sentit el que estem fent, que ens estem equivocant, que no tenim les habilitats suficients per dur a terme el nostre projecte…

Però … què passaria si canviéssim el nostre enfocament, si tinguéssim una altra opció, un altre camí, una altra visió …? Què passaria si aquesta veueta canviés, i comencés a donar indicacions diferents?

Un taller pràctic en el qual prendre consciència i aconseguir un nou enfocament, eficaç però al seu torn honest amb tu mateix, per seguir avançant cap a on vulguis anar.

TALLER AFRONTA LES TEVES PORS

tus sueños se encuentran

La por és una emoció caracteritzada per una intensa sensació desagradable provocada per la percepció d’un perill, ja sigui real o imaginari, present, futur o fins i tot passat. Serveix per sobreviure, ja que ens avisa quan percebem què hi ha una amenaça. No obstant això esdevé un problema quan passa a ser disfuncional, és a dir quan ens ocasiona unes conseqüències físiques i emocionals en nosaltres. El problema no és la por en si, sinó com reaccionem a ell. És desadaptatiu quan ens genera malestar en el nostre dia a dia impedint-nos avançar en la nostra vida o en algun àmbit en concret i quan ens fa sentir indefensos, provocant bloquejos, inseguretats o una actitud passiva que ens impulsa a retirar-nos del nostre propòsit.

Pregunta’t què t’agradaria fer realment i no fas. Què t’agradaria viure i no vius. Com t’agradaria que fos la teva vida i no fas el necessari per arribar-hi. Tots aquests pors: en què es basen? En les teves creences? En un fet del passat? Què podries fer tu perquè aquest fet no et afectés mai més?

En aquest taller et donem pautes que puguis aplicar per poder enfrontar des d’un altre enfocament i on siguis tu qui decideixi i no la por. No importa quin tipus de por sigui o en quines situacions ho sentis, prendre’n consciència a què penses i com ho vius, és el primer pas. Recorda, què “la vida et posa les cartes però tu sempre tries com jugar-les”.

  • TALLER D’INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL. Aconsegueix una bona gestió de les teves emocions

inteligencia_emocional

La intel·ligència emocional és la capacitat per identificar, comprendre i regular emocions. Com gestiones les teves emocions en el dia a dia? A vegades les volem controlar massa i no ens permetem sentir-les. Això fa que ment i cos quedin desconnectats i ens protegim amb cuirasses. D’altres, vivim enganxats a l’emoció, ens sentim desbordats per elles, repetint-nos la mateixa història una i altra vegada, el que ens porta al sofriment i la confusió. La intel·ligència emocional és una habilitat, que com a tal es pot aprendre. I podem aprendre nosaltres a tenir una millor gestió de les nostres emocions per viure en un equilibri harmònic en el nostre dia a dia.

En aquest taller:
* Comentarem què són les emocions i per a què serveixen.
* Explicarem les competències emocionals per identificar i expressar les nostres emocions.
* Abordarem les pautes per a una millor gestió emocional.

Tot això ens permetrà guanyar una major confiança i coneixement de nosaltres mateixos.