Meditacions psico-corporals (Tantra)

Conecta amb tu per sentir-te en pau

noia meditant

Sovint vivim desconnectats del nostre cos, qüestionant-i jutjant-nos per decisions que vam prendre o angoixats pel que està per venir. La ment ens guia i ens sotmet. I de vegades ens oblidem d’una cosa tan simple i alhora tant important, com respirar i viure. Quan tornem a estar en nosaltres, a connectar amb el que som, i observem la ment sense judicis, vivim de veritat.

Aquest taller, basat en la filosofia tàntrica és una meditació dinàmica, què juntament amb la música i amb les teves pròpies percepcions, et permetran identificar què sents, què perceps, a prestar atenció a detalls que sovint passen desapercebuts i a prendre consciència de tu, sense haver de planejar res ni controlar. Simplement, escoltant, observant, sentint, jugant.. Com quan érem nens.

És una meditació què indueix a despertar els nostres sentits adormits en una dansa de sensibilitat on els ritmes els marques tu, i on et puguis permetre viatjar cap al millor lloc de tots: tu mateix. Alliberant-de capes de creences amb les que ens tapem de vegades, per donar pas a sensacions de benestar emocional, relaxació i harmonia, que regalar al nostre cos.

Porta roba còmoda i, simplement, gaudeix.