Testimonis d’assistents

“La meditación se ha desarrollado en un espacio cuidado y dirigido cariñosamente por Mireia, en el que he podido conectar totalmente con mi cuerpo, mis emociones y pensamientos, dejándome llevar por ellos en un entorno de respeto, presencia y armonía colectiva. He salido de allí más consciente de mis sensaciones y con una paz y un equilibrio que merecen mucho la pena ser experimentados. Mireia trae su pasión y experiencia en la sesión para enfocarlas a una conducción cuidadosa de las actividades, facilitando que la experiencia sea cuanto más intensa y vivencial posible, en el respeto de todos. ¡Super recomendada!”
(María G.)“Cuando se experimenta con el cuerpo la mente parece apaciguarse, dejando de intervenir en las acciones y estar presente es mucho más sencillo. Esto fue lo que pude experimentar en el taller de tantra con Mireia, quien con su voz angelical nos fue guiando, encontrando esa parte tan divina que hay en nuestros corazones. ¡Una experiencia sencillamente maravillosa!”
(Ángela E.)

“Em va agradar molt com es va desenvolupar la dinàmica de la sessió. Des de l’espai on es va realitzar” (amb entrada de llum natural i accés a la terrassa), la mida del grup” (menys de 10 persones), el clima d’absolut respecte i participació dels integrants, i la manera com es va guiar la meditació” (el ritme, els tempus, les activitats proposades…). En definitiva, va esdevenir un espai on desconnectar-se dels pensaments quotidians i les exigències del dia a dia, i connectar-se amb un mateix, despertant la percepció sensorial, l’atenció plena i la consciència de l’aquí i l’ara. Vaig sortir molt tranquil·la i satisfeta. Molt ben portada!”
(Carme G)

“Vaig arribar un pél tens per questions personals pero a mesura que vem avançar, em vaig anar integrant amb la sessió i amb les altres persones, sentint-me cada cop més còmode físicament i sobretot més relaxat. Em va agradar el to de veu que vas anar utilitzant, amb la sensació de que ens anàves guiant i explicant bé el que estàvem fent. Em va resultar una sessió terapèutica: el dolor muscular inicial al seure va desaparèixer i un mal que tenia a la gola, sembla ja no existir. Vaig aprendre que existeixen maneres diferents d’expresar-nos i de captar les sensacions de les altres persones, mitjançant la mirada, la veu, el contacte i que fomenta aquelles capacitats que potser normalment no utilitzem, enlloc d’etiquetar massa ràpidament a les persones i utilitzar prejudicis que no porten a res. Gràcies per tot! Sense dubte repetiré!”
(Joan G.)

“He asistido a varias sesiones del taller de Tantra con Mireia y cada día lo disfruto más que el anterior. Me ayuda a encontrarme con una parte de mi yo interior y dejar a un lado ese temor a acércame a un desconocido. Y aunque la primera vez me costó un poco “soltar y dejarme llevar”, una vez lo conseguí, me pude permitir sentir. Gracias Mireia por ayudarme a descubrir un mundo nuevo para mí.”
(Manolo)

“La sessió de tantra amb la Mireia va ser un luxe. Vam poder sentir la màgia de connectar amb altres persones d’una manera profunda i conscient, cosa que no sempre és fàcil en l’entorn en què vivim. Ho aconsello a tothom, és una experiència que ens ajuda a reconnectar amb l’essència dels vincles humans.”
(Jordi)

“Mi experiencia del taller fue enriquecedora desde el primer momento, a través de las diferentes dinámicas, estuve consciente de mi cuerpo y de mi presencia que me permitió
percibir diferentes emociones como miedo,alegría..sin involucrarme con ellas y descubriendo algunas creencias tras ellas limitantes. En resumen un gran taller de empoderamiento desde el autoconocimiento por tanto liberador, profundo y deliciosamente guiado por tu sabiduría canalizado a través de tu voz. Muchas gracias.”

(Raúl P)

“La sessió de Tantra amb la Mireia va ser un descubriment. Una mena de ‘revolver’ y ‘revólver’. Un cúmul de sensacions que amb paraules és complex de traslladar. És una mena de despertar aquella part que sovint tenim oblidades. El cos. Llançar-se a la piscina per viure una sessió que mou per dins i que allibera. I us ho diu algú que no li agrada i no és molt donada a aquest tipus de sessions”
(Marta F)

“Sentir-te còmode, i amb serenitat són les paraules que encaixen amb la sensacions de la sessió, que alliberen noves sensacions que és difícil trobar amb la vida frenètica i et situa a viure en poca estona una nova manera d’entendre que els altres, aquelles persones que no coneixes de res et poden oferir un espai per compartir”
(Ariadna).

“Al final del dia… una recuperació de l’energia perduda, un retrobament amb el que sóc. En un dia envoltat d’activitat que m’empeny a sortit de camí, m’ofereixes de retornar. Gràcies Mireia la teva veu pausada entonan veritats que m’ajuden a veure a l’altre. Una sessió ben conduïda per fer net… Al final del dia”

(Carles)

“Fue una experiencia muy bonita y enriquecedora sobre todo por el despertar de la conexión entre los seres humanos. Fue muy vivencial y una experiencia que agradezco, porque ahora en la época en que vivimos es cada vez menos el contacto, las miradas y la conexión sensible entre nosotros y creo que hay que trabajar por recuperar esa magia, sin tener prejuicios o pensar que hay malas intenciones detrás”
(Yini)

“Asistir a una sesión de tantra facilitada por Mireia es aprender nuevas sensaciones bajo la piel. Se lo recomiendo a cualquiera de mis amistades con plena confianza de que estas sesiones son llevadas con sutileza, carisma y… mucho respeto”
(María)

“Mireia es buena facilitadora, sus clases bien organizadas me aportan serenidad y autodescubrimiento personal”
(Carmen N)

“La sessió amb la Mireia va ser tot un descobriment. Els exercicis proposats i conduïts per ella van ser molt interessants i la connexió establerta durant aquests, van esdevenir molt reveladors. Una gran experiència. Val a dir que també és gràcies a la Mireia, per la forma en que s’expressa. Amb ella també sentia una molt bona connexió. Gràcies Mireia”
(Albert)

“La Mireia crea un clima de confiança que permet als assistents al taller deixar-se portar per les seves propostes que generen una energia en el local diria que màgica però sobretot molt agradable i sorprenent, aconseguint que tothom participi plenament, deixant al darrere la timidesa per no coneixer-se els participants o els prejudicis vers l’espai corporal, i fent que tothom es senti molt cómode i pugui conectar amb el cos i les emocions. Sense dubte una experiència a repetir. Gracies Mireia!”
(Pedro)

“Amb la Mireia, he fet dues sessions. La primera va ser molt curiosa perquè no sabia a que anava i vaig sortir molt sorprès, el fet de mirarte als ulls amb un desconegut durant una estona llarga, sense saber res d’aqueella persona, ni el nom, pots aprendre molt de tu. A mes a mes, vaig sortir com nou de la sessió, volant, amb un estat de calma total.
A la segona sessió anava amb unes expectatives molt altes ja que la primera que vaig anar va ser brutal pero no em va decebre per res. Va ser bastant diferent i aquest cop vam fer molts exercicis diferents amb gent diferent i podies sentir cada persona quina energia tenia a la vida real i sentin-te una mica reflexat depen de amb qui”

(Yoel)

“Una experiencia revitalizadora y gratificante. Me ayudó a sentirme mucho más conectada, tranquila y aclaró mi mente”
(Shiv).

“Em va agradar molt la manera com va enfocar la classe la Mireia. No només la practica si no perquè també va explicar molt bé ” la filosofia” esencial del tantra. Em vaig sentir molt còmode”
(Enric)

“M’hi vaig sentir molt a gust, va ser una nova experiència per a mi. Em vaig sentir molt relaxada i tranquil·la. Em va agradar les respiracions de l’inici de la sessió per connectar amb mi mateixa”
(Daria)

“Mireia es alguien muy especial. La sesión me sirvió para darme cuenta de cosas de las que no era consciente. Me ayudó a encontrarme conmigo misma.”
(Susana)

Tantra respetuoso! Me encantó. Salí conectado, lleno de amor… Me sentí bien guiado, lo cual para mí es lo más importante. Acompañado, con cariño y mucha atención.” (Pau G)

Moltes gràcies pel taller de tantra. Va ser una experiència molt potent. Actualment estic en un procés d’obertura i estic treballant moltes coses a nivell individual, però la força i l’acompanyament del grup també m’és molt necessari. I hi ha un espai amb molt d’amor. 
Em va agradar la veu dolça i amorosa de la Mireia. Com anava acompanyant i fent entrar al grup. A crear un ambient on el judici es quedava fora de la sala. A generar un espai segur.
A totes les sessions que he assistit m’he trobat molt còmoda. Hi havia una part meva molt bloquejada que he anat deixant anar.
El grup i l’ambient va ser tan positiu que sense conèixe’ns, ens vam “connectar”. Estàvem com a casa.
I això també és gràcies a la feina de la Mireia. A a la seva entrega i a l’acompanyament que fa del grup.” (Ariadna)

Quisiera transmitir mi enorme satisfacción por estas sesiones, cuya facilitadora Mireia nos supo guiar a un estado de calidez,ternura y amor, dando rienda suelta a un mundo de emociones desconocidas y lo más importante, desde el más absoluto respeto.
Mi agradecimiento a Mireia por su gran labor tanto profesional como humana. Si tuviera que definir su trabajo aconsejaría que se asistiera a algunos de sus eventos ya que es la mejor forma de sentirlo y valorarlo. Cien por cien recomendable.” (Ángel)